Websites

Een goede website is het halve werk en dé basis voor een sterke online strategie. Maar is deze website ook krachtig en snel? Een trage website is een echte conversiekiller en daar zit niemand op te wachten. MINT bouwt én onderhoudt stijlvolle websites in technische topstaat. Van one pager tot webshop, MINT regelt het van A tot Z!
Vertel ons jouw wensen, dan gaan we meteen aan de slag.

Website / Webshop Ontwikkeling

Als online marketingbureau weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een goede website te hebben. Het is immers de basis van een sterke online strategie en de eerste indruk die je maakt op potentiële klanten. Bij ons kun je terecht voor het ontwikkelen van websites op maat, van eenvoudige one-pager tot complexe webshop. Onze ervaren ontwikkelaars zorgen ervoor dat jouw website niet alleen in technisch topstaat is, maar ook aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep met een strak design. We denken graag met je mee en vertalen jouw ideeën naar een professionele en gebruiksvriendelijke website.

UI & UX Optimalisatie (Gebruikerservaring)

Je hebt vast wel eens een website bezocht die je binnen enkele seconden weer weg hebt geklikt omdat je de informatie die je zocht niet kon vinden. Dit is precies waarom UI en UX optimalisatie, ook wel de gebruikerservaring, zo belangrijk is. Het verbeteren van de gebruikerservaring gaat erom dat de website niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en intuïtief is. Zo zorg je ervoor dat jouw potentiële klanten niet afhaken, maar juist geïnteresseerd blijven in jouw producten en/of diensten. Het is als een aantrekkelijke etalage van een winkel: het nodigt uit om naar binnen te gaan en meer te ontdekken.

Website Onderhoud

Je website is je online visitekaartje en vaak het eerste contactpunt met klanten. Het is dan ook belangrijk dat deze altijd beschikbaar is en hiervoor heeft je website onderhoud nodig. Ook voor websites die in technische topstaat zijn opgeleverd, geldt dat deze up-to-date moeten blijven om probleemloos te kunnen blijven draaien. Met website onderhoud zorgen we voor regelmatige updates van de software en beveiliging, controleren we op broken links en lossen we eventuele technische problemen op. Zo weet je zeker dat je er alles aan doet om kwaadwillende indringers buiten te houden, zorg je ervoor dat alles soepel blijft werken en laat je je website er altijd strak en professioneel uitzien.