Social Media

Wij zijn er bij MINT van overtuigd dat een sterke aanwezigheid op social media essentieel is voor iedere onderneming. Met onze op maat gemaakte diensten voor social media advertising, beheer en content creatie helpen wij bedrijven om de juiste doelgroep te bereiken en hun online aanwezigheid te versterken.

Advertising

Social media advertising is een krachtig middel om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen, maar daar blijft het niet bij. Of het nu gaat om het boosten van jouw reguliere media werkzaamheden, het vergroten van je merkbekendheid, het genereren van leads, het werven van personeel of het stimuleren van verkopen… social media advertising biedt een uitkomst! Het voordeel? Simpel. Met social media advertising kies je voor het specifiek kunnen selecteren van je doelgroep op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag op social media. Daarnaast biedt social media advertising mogelijkheden voor interactie met de doelgroep, bijvoorbeeld door middel van likes, reacties en deelacties. 

Content Creation

Bij MINT begrijpen we dat social media content creation een belangrijk onderdeel is van een effectieve social media strategie. Het creëren van relevante en waardevolle content is essentieel om jouw doelgroep te betrekken en te verleiden tot interactie met jouw merk. Onze content creators zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte content die past bij jouw merkidentiteit en aansluit op de behoeften van jouw doelgroep. Of het nu gaat om pakkende social media posts, informatieve blogs of boeiende video’s, wij zorgen ervoor dat jouw content opvalt tussen de concurrentie. Samen creëren we een content strategie die zorgt voor meer interactie, betrokkenheid en uiteindelijk meer succes voor jouw bedrijf.

Beheer & Strategie

Het consistent en strategisch beheren van jouw social media kanalen kan tegenwoordig bepalend zijn voor het succes van je onderneming, maar is vaak erg tijdrovend. Bij MINT zorgen we ervoor dat jouw social media kanalen up-to-date blijven en dat er regelmatig waardevolle content wordt geplaatst die aansluit bij de behoeften en interesses van jouw doelgroep. Wanneer je kiest voor social media beheer heb je dan ook geen omkijken meer naar deze kanalen, maar zijn deze wel een mooi online visitekaartje voor je onderneming.

Wervingscampagnes

Heb je er wel eens aan gedacht om social media advertising in te zetten voor het werven van personeel? Het vinden van de juiste mensen is lastig en recruitment bureaus zijn vaak behoorlijk geprijsd. Wervingscampagnes bieden daarom een voordelig alternatief en zijn ook nog eens zeer doeltreffend! Want, waar zijn de mensen die je wilt bereiken eenmaal vaak te vinden? Op social media! Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van je vacature. Wij gaan graag voor je aan de slag met het creëren van advertentiemateriaal en het instellen van de campagne in jouw advertentieaccount, en maken indien nodig ook deze graag voor je aan. De advertenties kunnen niet alleen draaien op Facebook en Instagram, maar ook op het platform van LinkedIn. Het resultaat? Waardevolle leads die jij kunt nabellen om verder kennis te maken en een gesprek in te plannen!

Liever zelf aan de slag met social media?

Kies dan voor een Social Media Training met onze trainingen  op maat! Samen bekijken we waar de behoeften voor jouw organisatie liggen en zo stemmen wij onze training hierop af. We bieden zowel trainingen voor beginners als gevorderden. Neem direct nog contact op voor een offerte op maat.