Drukwerk en merchandise

Bij MINT kun je ook terecht voor drukwerk of merchandise producten. Vaak wordt er gekeken naar de vraag: gaan we online OF offline marketing inzetten?
Maar waarom kiezen? Online en offline vullen elkaar aan omdat ze elkaar kunnen versterken. Dit noemen we Brand Awareness. Dit betekend niets anders dan bekendheid en dat creëer je door zichtbaarheid en herhaling.
Wanneer men aan een product of dienst denkt moet er meteen een beeld gecreëerd worden van jouw product of bedrijf. Door online kanalen in te zetten met onze strategische campagnes en daarnaast offline kanalen in te zetten, zoals drukwerk als flyers, stickers, promotiemateriaal maar ook advertenties op radio en TV commercials dragen allemaal bij aan Brand Awareness. Op de juiste plaatsen zichtbaar zijn is de belangrijkste afweging bij de keuze voor online of offline marketing. Daarbij is vooral de doelgroep en het product bepalend voor de kanalen die we in zullen zetten.

Op maat gemaakt, bedrukt voor jou!

Dus wil jij naast online ook offline marketing inzetten, we hebben een uitgebreid productaanbod en veel mogelijkheden op het gebied van drukwerk.
Of het nu gaat om relatiegeschenken of promotiemateriaal of het ontwerpen en drukken van flyers we maken het graag mogelijk.

Het assortiment is reuze, dus ben je op zoek naar een specifiek product of heb je advies nodig? Wij helpen je graag!

Galerij