Cases

Meet our clients! We stellen je graag voor aan een greep uit ons klantenbestand. Doe inspiratie op en ontdek de bijdrage die wij hebben mogen leveren aan de online succes van deze toppers.

Mint Travel

Mint Travel is een online reisagency, gespecialiseerd in de verhuur van luxueuze escapes naar Griekenland. Vol liefde en passie voor reizen hebben zij oog voor detail en laat Mint Travel u kennis maken met de meest mooie bestemmingen. De persoonlijke reisadviseurs van Mint Travel verzorgen alles van A tot Z, van vluchten, autoverhuur, de villa tot excursies.

Werkzaamheden:

Lovers & Creators

Creatief- en adviesbureau voor bruiloften met een backyard-feeling.

Werkzaamheden:

Restaurant Napoli

Autenthiek Italiaans dineren in het centrum van Rotterdam.

Werkzaamheden:

TUI at Home

Persoonlijk reisadvies op maat? Dan ben je bij de reisadviseurs van TUI at Home aan het juiste adres. Zij gaan graag voor jou aan de slag met jouw vakantiewensen en staan ook tijdens jouw vakantie graag voor je klaar.

Werkzaamheden:

Van Leeuwen Groep

Van Leeuwen Groep in Rotterdam, al jarenlang uw specialist in bouwafval- en metaal recycling. Van Leeuwen houdt zich niet alleen bezig met de recycling van metalen en overige afvalstromen, maar ook met de demontage en ontmanteling van cool, dry- en tankcontainers en het verwerken van e-waste.

Werkzaamheden:

Overige opdrachtgevers

Ook voor onder andere onderstaande opdrachtgevers hebben wij mooie projecten mogen realiseren.

ONZE KLANTEN

Succes Stories